De Beste Boekhoudpakketten Voor Zzp'ers Vergelijken

Published Aug 01, 22
5 min read

#1 Boekhoudpakket E-boekhouden.nl

Het zijn allemaal mogelijkheden die het boekhoudpakket voor de zzp-er biedt. Wil je meer weten over onze boekhoudpakketten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Boekhoudpakket voor het MKB Behoort jouw bedrijf tot het MKB en heb je daarom meer functies voor jouw boekhouding nodig? Dat kan! We hebben bij Kleisteen namelijk een speciaal online boekhoudpakket voor het MKB ontwikkeld.

Met de PRO versie beschik je over alle modules, je kunt ook kiezen voor de losse modules projecten en uren, of handel (orders en voorraadbeheer). Twijfel je over welk boekhoudpakket je het beste kunt kiezen? Of heb je sowieso nog twijfels over het digitaliseren van je boekhouding? Probeer dan gratis de Kleisteen boekhoudsoftware! Zo kun je zelf het gemak van ons boekhoudprogramma ervaren.

Vergelijk Nu Het Boekhoudpakket Wat Bij Jou Als Zzp'er Past

Het grote voordeel van online boekhouden Het grote voordeel van online boekhoudpakketten ten opzichte van de traditionele desktop installaties is dat je overal en altijd bij jouw administratie kunt. Ook maakt online boekhouden samenwerken met een boekhouder of accountant op afstand mogelijk. Verder worden bij goede online boekhoudpakketten automatische back-ups gemaakt van de data in jouw administraties.

Beste boekhoudprogramma in 2022? Top 10 na 62 uur onderzoekProducten Osirius


Je hoeft je dus niet meer druk te maken over updates en nieuwe versies. Verder wordt ook de veiligheid gewaarborgd door alle gegevens versleuteld te verzenden en te bewaren. Je hebt dus de zekerheid dat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen in de cloud! Wij werken met en Exact Online Wij werken hoofdzakelijk met e-boekhouden.

Online Boekhouden Voor WebshopsBeide pakketten bieden alle noodzakelijke functionaliteit die je maar kunt wensen. Zo is er een pakket voor zowel de kleine zelfstandige zonder personeel tot de grotere ondernemingen met honderden werknemers en klanten. Wij werken volledig in de cloud (online) Het online regelen van de boekhouding heeft dus grote voordelen. Omdat het hierdoor mogelijk wordt om efficiënter te werken, kunnen we de kosten laag houden.

Deze gegevens staan veilig opgeslagen in met SSL versleutelde databases van Strato, Google en Microsoft. De data wordt altijd op meerdere (geheime) locaties opgeslagen, waardoor jouw gegevens altijd beschikbaar zijn. Betrouwbaarheid en keurmerken Voor een online boekhoudpakket is het van belang dat het aan alle veiligheidsnormen voldoet die je ervan mag verwachten.

Pakketsoorten - Boekhoudsoftware

nl als Exact Online beschikken over een keurmerk. Lees meer hierover op de onderstaande pagina’s. e-boekhouden. nl beschikt over onderstaand keurmerk: Exact Online beschikt over de volgende keurmerken: De boekhouding in eigen beheer of liever alles uitbesteden Je hebt bij de keuze om op verschillende manieren met ons samen te werken.

Nieuw jaar Nieuwe doelen - ProcentusDigitaal Kantoor review Boekhoudprogramma-vergelijken.com


Je geeft De ZZP Administratie vervolgens toegang tot jouw administratie waardoor we mee kunnen kijken en mutaties verwerken. Het boekhoudpakket in beheer bij De ZZP Administratie;In dit geval maken wij een administratie voor jou aan binnen ons eigen account van de boekhoudsoftware. Indien gewenst geven we jou een klanten login en de noodzakelijke rechten om bijvoorbeeld verkoopfacturen in te kunnen boeken en financiële overzichten te bekijken.

Moneymonk - Online Boekhouden Voor Zzp'ers

nl een zeer compleet pakket aanbiedt tegen de meest voordelige tarieven! – Als startende ondernemer kun je de eerste 15 maanden (gerekend vanaf de inschrijving bij de Kv, K) zelfs gratis beginnen met je boekhouding in e-boekhouden. excel template boekhouding. nl! Na die periode kun je zelf beslissen of je verder wilt met e-boekhouden.

Onderstaand overzicht geeft een beeld van wat de kosten zijn van het pakket. Bij e-boekhouden. nl heb je de keuze om alleen de boekhoudmodule af te nemen. De facturatiemodule is dus optioneel, maar voor ondernemers die regelmatig factureren en veel klanten bedienen is de facturatiemodule wel aan te raden. Kijk op de site van e-boekhouden.

Boekhoudsoftware Pakketten

Starten met boekhouding: 3x de beste boekhoudsoftware - StartflexExact Online Prijzen - Boekhoudprogramma-Vergelijken.com


Wij maken dan een administratie voor jou aan en zullen in overleg met jou kijken welke toegangsrechten voor jou noodzakelijk zijn. De kostprijs voor het houden van jouw administratie zullen we doorberekenen op jouw factuur. – Bij Exact Online begint het goedkoopste pakket vanaf €39 per maand (excl. BTW). Daarvoor krijg je dan slechts de basis boekhouding tot je beschikking.

Om optimaal van alle online functionaliteiten gebruik te kunnen maken moet je minimaal kiezen voor een Plus abonnement. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de tarieven voor Exact Online. De modules “Salarisadministratie” en “Scan en herken” zijn optioneel, net als een heleboel andere functionaliteiten. Exact Online begint dus bij €39 maar kan oplopen tot boven de €134 per maand als je meer functionaliteit vereist.

Moneymonk - Online Boekhouden Voor Zzp'ers

Het mag duidelijk zijn dat het gebruik van Exact Online aanzienlijk meer kost dan e-boekhouden. e bookhouden. nl. Wil je toch graag met Exact Online werken en De ZZP Administratie als boekhouder koppelen aan jouw administratie, dan rekenen wij daar €6,00 p/m (excl. BTW) per administratie voor. Deze kosten berekenen we door op jouw factuur.

Daarbij moet gezegd worden dat de koppelingen van e-boekhouden. nl meestal gratis zijn voor elk type abonnement. Bij Exact Online moet vaak minimaal een Plus abonnement worden afgesloten voordat je gebruik kunt maken van koppelingen. Deze koppelingen (zogenaamde add-ons) zijn vervolgens ook vaak weer betaalde services. Overstappen op e-boekhouden. nl (of Exact Online) Heb je momenteel al een boekhouding in Exact (Online) of een ander boekhoudpakket.

Navigation

Home

Latest Posts

Energie Besparen Doe Je Zo

Published Sep 28, 21
10 min read

Waarom Bitcoin Gezakt

Published Aug 14, 21
10 min read